Odgađa se derbi Premijer lige?

Problemi za Rođene

Odgađa se derbi Premijer lige?

E. Škorić

Pehovi od početka prate ekipu Veleža, zbog čega bi se mogao otkazati derbi.

Derbi 11. kola Premijer lige BiH između Veleža i Sarajeva mogao bi biti odgođen. On je planiran za ponedjeljak u 16 sati, ali veliki problemi su se pojavili u igračkom kadru Rođenih.

Navodno je čak osam igrača mostarskog kluba pretrpilo trovanjem hranom, pa postoji mogućnost da klub potraži odgodu utakmice sa Sarajevom. Nezvanično, Rođeni će da pošalju zahtjev za odgađanje utakmice ukoliko se zdravstveno stanje igrača ne popravi. 

Spomenuti igrači Veleža propustili su jučerašnji trening i nisu bili spremni za fizičke napore. 

Ukoliko se situacija do sutra ne poboljša, sve su prilike da će se utakmica odigrati u nekom drugom terminu.

Bez obzira na to, Sarajevo putuje u Hercegovinu, uz nadanje da će se utakmica na kraju odigrati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tim Amara Osima od početka se muči s različitim problemima s igračkim kadrom i taman kada se činilo kako je napokon većinq zdrava i spremnića uslijedilo je trovanje hranom i nove nedaće.

Velež je deveti na tabeli sa 11 bodova, dok je Sarajevo na petom mjestu sa 15 bodova.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Prvo nije to nikakav derbi. Igraju bivsi najveci BH klub, FK SARAJEVO a sadasnja privatna prcija koju vodi volovska glava, protiv vjestacke tvorevine iz neke selendre iznad Mostara. A DRUGO GLUPI SU OVI STO SU UKRALI FKS AKO PRIHVATE DA ODGODE JER OVA SELJACKA TVOREVINA NIJE HTJELA ODGODITI UTAKMICU PROTIV FKS KADA SU IH MOLILI ZBOG EUROPE A ODMAH NAKON TOGA SU IZASLI U SUSRET LISTICI KOJA JE NJIHOV UZOR I BRATSKI KLUB. GASI VJESTACKU TVOREVINU!!!
1 17
Famos1987
Krkani i jedni i drugi
0 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi