Mostar neće spavati: Rijeka vozila kreće ka Musali

Nevjerovatne scene sa juga naše zemlje

Mostar neće spavati: Rijeka vozila kreće ka Musali

Haris Zilić

U Mostaru večeras nema spavanja.

Nakon dočeka igrača i stručnog štaba Veleža na stadionu Rođeni, rijeka vozila krenula je prema gradu, tačnije prema Musali gdje će biti glavno slavlje radi najvećeg poslijeratnog rezultata FK Velež, plasmana u Evropu.

Podsjetimo, Velež je nakon tri decenije izborio plasman u Evropu, tačnije UEFA konferencijsku ligu, okončavši sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovina na trećoj poziciji.

Potvrda plasmana došla je danas trijumfom u duelu protiv Mladosti rezultatom 0:1.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

azmoh
Prekrasne scene iz Mostara
14 0
Am00
Cestitke
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi