Jusufbegović: Ovo možemo definisati kao kiks; Osmanhodžić: Svaki bod je važan

Press konferencija nakon utakmice u Mostaru

Jusufbegović: Ovo možemo definisati kao kiks; Osmanhodžić: Svaki bod je važan

H. Zilić

Velež i Sloboda remizirali su rezultatom 0:0 u 23. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine. Bod koji možda na kraju više znači Tuzlacima u borbi za opstanak.

Nakon duela održana je i press konferencija u salonu FK Velež.

Medijima su se obratili treneri oba tima Nedim Jusufbegović i Adnan Osmanhodžić i dali su kratke komentare na sva zbivanja u večerašnjoj utakmici.

Prvi je riječ imao strateg Veleža, Nedim Jusufbegović.

"Nedostajalo je brzine da poremetimo linije. Smatram da smo u ovakvoj utakmici bili aktivniji u nastavku. Stvorili smo nekoliko prilika, nedostajala realizacija. Sloboda je nagrađena za svoj trud i na kraju realan rezultat", rekao je Jusufbegović, zatim dodao:

"Gledajući dešavanja na terenu smatram da je ovo kiks. Mi smo imali prilike, napadali, nije bilo bajno. Možemo definisati neko nezadovoljstvo ovom utakmicom i kao kiks. Kada opet pogledamo četiri utakmice i broj bodova, moramo biti zadovoljni sa te strane."

Zatim je kratak komentar dao i Adnan Osmanhodžić trener Tuzlaka.

"Mala je razlika između sedmoplasirane ekipe i dna tabele. I Tuzla City je uzela taj bod. Do kraja će biti velika borba. Ovaj bod je veoma važan, svaki bod je važan, gol."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je s ovim bodom došla do sedme pozicije i imaju 24 boda kao i Posušje.

Sa druge strane Velež je ostao petoplasirani sa 34 boda, pet manje od četvrtoplasiranog Željezničara.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Nije te stid Jusufbegovicu?
2 3
Mustafa
Kakav kiks? Sloboda je zasluzila ovaj bod a da ste prava braca muslimani dali biste nam i preostala dva! Velez je poklanjao bodove ucama iz Gabele i istjerivao nas iz lige FUJ sramite se!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi