10

Komentari (10)

Slobodas
sslazio
Ajmo Sloboda, nastavite niz bez poraza od Veleza da docekamo i desetogodisnjicu. Ovi su prosjecna ekipa, nista vise, kao i mi.
enko
Samo sto ste vi u finansijskim g*vnima a Velez nije i to je veoma bitna stvar.eto vidis da nismo isti
sslazio
Eto Velez pliva u parama. Nije to tolika razlika kao sto mislite. Istina je da Sloboda ima mozda i najmanji budzet od svih timova u PL ali to se na terenu skoro i ne vidi. Jedine dvije utakmica u kojim smo nadigrani su protiv Borca i Zelje a ostale utakmice solidno odigrane. Protiv Zrinjskog nezasluzen poraz, Sarajevu sudije poklonile gol, Tuzla tijesno ali zasluzeno slavila... Pobjede su nam bile ubjedljive i sa 3 gola razlike. Igraci zeljni dokazivanja. Protiv Veleza mozemo lako i dobit. Prosle sezone ste upisali 3 boda unaprijed i to vas je kostalo bodova. Sad ste opet poletili i to nam godi.
sslazio
I samo da dodam, Sloboda nije u nikakvim g*vnima. Uredno se vracaju dugovi kako je dogovoreno, trenutne plate su redovne. Nece nam se dogodit situacija od prosle sezone kada su igraci strajkovali to je sigurno.
Tarik_Hakalo
@sslazio I šta je bilo kad si se probudio ?
user1579962154
@sslazio sprdas se sa nama? Hahahahah
Taceoni
Hoceli ko prenositi
sslazio
Bice prenos, ne znam jeli na areni ili mojoj tv ali znam da ce bit.
Taceoni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti