Utakmica Veleža i Sloge će se igrati, Kevelj se zahvalio radnicima Elektroprivrede

Utakmica Veleža i Sloge će se igrati, Kevelj se zahvalio radnicima Elektroprivrede

Edmir Škorić

Sanirani su problemi strujom, pa će utakmica Veleža i Sloge večeras biti odigrana u predviđenom terminu od 20:45 sati.

Velež i Sloga se sastaju na stadionu Rođeni u jednom od tri današnja susreta osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, ali domaćin se zbog obilnih padavina i velikog nevremena koje je zadesilo skoro kompletnu zemlju našao u problemima.

Nestalo je struje na stadionu Veleža, ali domaćin je ipak uspio da otkloni probleme, zapravo probleme su otklonili radnici Elektroprivrede koji su uspjeli da otklone kvarove, pa će utakmica biti odigrana večeras kako je i planirano.

"Hvala mnogo radnicima Elektroprivrede, riješen je problem. Još jednom su pokazali veliku profesionalnost", kratko nam je rekao prvi čovjek Veleža Senad Kevelj.

Ekipe Elektroprivrede su po pozivu iz FK Velež odmah stigle na stadion i počele sa radovima, na kraju su uspješno obavili svoj posao.

Oglasi

Velež večerašnji meč dočekuje nakon dvije uzastopne pobjede i nada se nastavku serije, a i Sloga dolazi u dobrom raspoloženju jer je u srijedu razbila Željezničar sa 3:0 u zaostaloj utakmici.

Sasvim sigurno nas očekuje zanimljiva utakmica, a favorit je svakako domaća ekipa koja pred svojim navijačima želi doći do nova tri boda s kojima bi se nastavila probijati ka samom vrhu.

Pobjedom bi Velež izbio na drugo mjesto sa 14 bodova, sa samo dva boda iza vodećeg Širokog. Sloga je trenutno osma sa devet bodova i njoj je svaki bod zlata vrijedan u toj borbi za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se tiče subotnjeg programa osmog kola, već je završen meč u Tuzli između FK Tuzla City i FK Borac (1:2), a u toku je meč GOŠK - Igman.

Sinoć je Široki u derbiju kola na Pecari savladao Sarajevo, dok se sutra igra derbi Zrinjski - Željezničar te meč Zvijezde 09 i Posušja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velezmostarski
A onom son pen1946 sto pise pijacari, ovim putem se sjetim najdraže rodbine, zakopali ih do ponoci
6 0
velezmostarski
Seljaci se okomili da komentarisu na vijest prije ove. Ne moze Velez uticati na vrijeme , Hajduk utakmicu odgodio , ovdje nevrijeme isto tako. Ne budite debili skutorski
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti