Pao novi potpis u Veležu - Hrkać produžio ugovor

Klub potvrdio

Pao novi potpis u Veležu - Hrkać produžio ugovor · Zvanično

Eldar Ganibegović

FK Velež danas je potvrdio kako je novi ugovor s klubom potpisao Ante Hrkać, te ćemo ga još gledati u dresu ovog kluba.

"Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je danas vjernost produžio Ante Hrkać, koji će ovog standardnog igrača odbrambenog reda za crveni dres vezati do 31. decembra 2025. godine.

Ante Hrkać rođen je 11.03.1992. godine u Mostaru. Prve fudbalske korake napravio je u NK Široki Brijeg, nakon čega ga je karijera profesionalnog fudbalera, između ostalih, vodila u Austriju, Hrvatsku, Saudijsku Arabiju ali i Italiju. U redove mostarskih Crvenih došao je iz FK Tuzla City za koju je ubilježio ukupno 16 nastupa, uz to upisavši 3 asistencije.

U dresu Rođenih je odigrao 21 utakmicu, upisavši pritom jednu asistenciju", objavio je Velež na svom sajtu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone je Hrkać upisao pet nastupa za Velež, te ubilježio jednu asistenciju. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676312914
Bravo za Upravu! Ante Komandant odbrane!
3 0
PoliziaMerda1981
Ante naš Forca Velež
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi