Velež sutra zakazao prozivku igrača za 18 sati, klub uputio poseban apel navijačima

Bit će otvorena sjeverna tribina

Velež sutra zakazao prozivku igrača za 18 sati, klub uputio poseban apel navijačima

E. Čaušević

Fudbaleri Veleža počinju pripreme za novu sezonu, a prozivka igrača zakazana je za sutra u 18 sati.

Prije toga svi igrači i članovi prvog tima mostarskog kluba će biti testirani na koronavirus. Prva grupa testirana je danas, a druga će to uraditi sutra u jutarnjim satima.

Trener Veleža, Feđa Dudić, prozivku igrača zakazao je sutra za 18 sati na stadionu Rođeni, a istoj će moći prisustvovati i navijači kako je danas saopštio mostarski klub.

Iz Veleža su poručili navijačima da će biti otvoren sjeverni dio tribine i da će moći prisustvovati prozivci. Ipak, svima koji žele doći uputili su poseban apel.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovim putemo molimo i apelujemo na sve koji budu prsutni na tribini da se strogo pridržavaju higijensko-epidemioloških mjera (dezinfkecija, maska), te da vode brigu o razmaku i broju prisutnih osoba na tribini", saopštili su iz Veleža.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
samo jako Fed....
1 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi