4

Komentari (4)

vence
Da velika vecina ima platu 2000eura..hebalo bi im se o nacionalizmu.. i sada se tim bave ovo sto za kafu nemaju kako valja i naravno, politicari kojima ovakvo stanje odgovara..koji par milja podjele grupici glupana da razruse neko groblje..polupaju stakla na dzamiji i td..i onda se 10 dana prica o tome..njih se ne dira..a mi ko kerovi za svaku kost letimo. "Znam ja nas, *ebo ti nas".
Svojprisebi
E to je bilo uzivanje klubovi iz Mostara i Zagreba igraju finale u Beogradu. Mogo si picit gdje si htio dorucak u Splitu rucak u Herceg novom niko te nista nije pito a sada.....kurilo
Chupy
A danas drug cim se cuje ime, naglasak, odakle je ko, mozes ocekivati hrpu nekakvih nadrogiranih delikvenata, nafilovanih fasizmom, nacionalizmom itd itd I polomljene celjusti, rebra itd Ante Pevelic, Draza Mihajlovic i ostale fekalije, postali su uzori danasnji. Otislo sve u K.
Svojprisebi
E druze moze biti nekome odgovara tako a narod zatrovan ko sto ti rece nacionalizmom fasizmom il cime vec i onda je ovima lako upravljat zatrovanim masama
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.