Velež za elitu sprema i pojačanja, jedno dolazi sa Grbavice?
Siniša Stevanović je u januaru 2016. godine stigao na Grbavicu i zbog velike borbenosti postao je ljubimac navijača

Velež za elitu sprema i pojačanja, jedno dolazi sa Grbavice?

Edmir Škorić, foto: T. Hebib

Mostarski Velež je jučer osigurao povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i do ranih sati se u Hercegovini slavilo, ali već danas će vodstvo kluba razmišljati o novoj sezoni.

Nakon fantastične sezone i povratka u društvo najboljih, Rođeni svakako neće stati na tome, već će težiti uspješnim nastupima u Premijer ligi, ali svjesni su da će im biti neophodno i nekoliko pojačanja.

Navodno je blizu dolaska u Velež Siniša Stevanović, trenutno igrač Željezničara. On je u zimu 2016. došao u Željezničar i u tri i pol godine postao jedan od standardnih igrača i jedan od omiljenih navijačima na Grbavici.

Zbog svoje požrtvovanosti na terenu stekao je brojne simpatije i ovaj desni bek Plavih sada je na meti Mostaraca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Njemu ugovor ističe za pet dana, a kako isti vjerovatno neće biti ni produžen, spreman je za promjenu sredine. Navodno je dogovorio prelazak u redove Veleža i taj transfer bi uskoro mogao da se i potvrdi.

On je prije Želje, čiji dres je obukao 97 puta, igrao za Novi Pazar i Spartak Suboticu, a ponikao je u Partizanu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kiki
Stevanovic se naziva pojacanjem????
0 5
Haroni
Zamisli vezni red sa Adukorom, Vehabovicem i Behramom, i uz to dobri terenski uslovi. Pa gdje bi nam bio kraj :)
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi