Ludilo u Mostaru: Spektakularan doček za igrače Veleža

Slavi se plasman u Premijer ligu

Ludilo u Mostaru: Spektakularan doček za igrače Veleža

E. Škorić

Velež je danas pobjedom u Visokom nad Bosnom (2:0) u 29. kolu Prve lige Federacije BiH stigao do titue.

Kolo prije kraja počelo je i zvanično veliko slavlje Rođenih, koji će naredne sezone igrati u Premijer ligi poslije tri godine "spavanja".

Iza njih je jako naporna i teška sezona, a na kraju su sasvim zasluženo ponovo u društvu najboljih klubova Bosne i Hercegovine.

Po povratku iz Visokog, brojni navijači  dočekali su autobus sa svojim herojima, a onda je krenula prava ludnica uz pjesmu i bakljadu u mostarskom naselju Zalik.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmerZE1990
A bog te mazo kao da su PLBiH osvojili pa igraju LP cncn bolesnika federalaca. Al et razumijem treba im malo veselja boli gledat preko mosta Ultrase kako se vesele i navijaju. Pa nemaju drugog veselja od veleza sem osvajanja FL.al opet cete aBd za 2 sezone slavit prvaka Federacije vasoj sreci nece biti kraja haha
2 24
chs1975mostar
nemogu da shvatim ovliku mrznju prema veležu od zenicana i Tuzlka??!!?? da je velez imao svoj stadion!!! ko oni. do sad bi bio 10/puta champion!! i evo sad krenuo u pravu stvar!! da pravi bih giganta u fudbalu!! i njima to smeta mrze,!! oni vise mrze veleža od svinjskog i lištice???eto ja opet kazem vise volim ako treba nek bude celik ili sloboda champion,, negoli svinjski ili lištica!! nadam se da i Zenici i Tuzli ima normalnih ljudi!!!!
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi