Objava, ali i poruka navijača Veleža pred gostovanje na Grbavici privukla veliku pažnju
FOTO: Klub navijača "Red Army" Mostar

Utakmica se igra u petak

Objava, ali i poruka navijača Veleža pred gostovanje na Grbavici privukla veliku pažnju

E. Oštraković

Veoma bitnu utakmicu u okviru 24. kola WWin lige Bosne i Hercegovine na Grbavici igraju Željezničar i Velež.

Ekipa Veleža ovu utakmicu dočekuje na trećem mjestu, onom koje sigurno vodi u Evropu naredne sezone i upravo tu na kraju žele da budu Rođeni nakon posljednjeg kola ove sezone.

Veliku bitku za treće mjesto do kraja sezone borit će sa Slogom iz Doboja koja je na 4. mjestu sa samo jednim bodoma manje od Veleža, a na petom mjestu je Sarajevo sa dva boda manje.

Jasno je dakle da je za Velež svaka utakmica jako važna kada je riječ o borbi za to treće mjesto i za izlazak na evropsku scenu.

Sa druge strane njihov domaćin biti će ekipa Željezničara čiji fudbaler ove godine igraju sezonu koju će svi u klubu htjeti što prije zaboraviti.

Oglasi

Naime, nakon 24. odigrana kola Željezničar se bori za opstanak u ligi i ima isto bodova kao i ekipa Igmana koja se nalazi u zoni ispadanja.

Sigurno je da tim sa Grbavice sebi ne smije dopustiti više kikseva do kraja sezone ukoliko žele sačuvati premijerligaški status i naredne sezone.

Uoči gostovanja na Grbavici prava mobilizacija navijača Veleža, popularnog Red Armyja.

Naime, na njihovoh zvaničnoj Facebook stranici objavljene su fotografije iz velikog broja gradova, ali i naselja koja će se u petak naći na Grbavici.

Uz to poslali su i jasnu poruku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svaka mahala za tebe diše... Svi na Grbavicu", jasna je poruka Red Armyja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Jako Rođeni,Samo Pobjeda.Jakoooo
8 2
Ecosport
Avanti Rođeni
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi