19

Komentari (19)

MirzaBarucic
FORZA ROĐENI, poz od Manijaka.
Keno
Nema naroda kojeg vise mrzim i kojeg bi radje vidio u grobu nego ovi ustaski mostarci
Zrinja1905
Ucini onda nesto,pocmi prvi da ti se glava prosvira odma na početku ,sjedi gdje sjedis i laj k'o ćuko
MirzaBarucic
A tebi govana i ISILa pune žvalje. Jebi mater samom sebi.
Mica
jasjedin vazda odmabivas propuco 10 namjestu haj kreni na mitraljez majmune.
Đuka
Mile Pehar jedan je od nas!
Dzebra2019
Forza Velež !!!
Ljacmu1
Nisu ni Veležovi ništa bolji. Gađali su 2003. u zadnjem kolu igrače Zrinskog, bilo je stanju kao u Iraku. Napravili su 2006. nered protiv Jedinstva, kad nisu ušli u PL. Također, nedavno u Drežnici su napali Ultrase. Čovjek je bio ozlijeđen i, umjesto da mu pomognu, prolaznici viču "udari ga" ohrabrujući huligane da nastave.
nemozetako
Sta bola pricas ti nisi ni bio tu. To sto ti je neko pricao je drugi par rukava. Ako te bas interesuje upitaj nekoga ko je bio tu pa nek ti odgocori sta i kako je bilo ustvari
antip
Velez nikad nemoze biti gost pod b.brijegom velez ce uvjek biti domacin.Sramite se lopovi
Aldin Neki
Zrinja1905
Onda sa dresom Veleza sjedi na donju zapadnu tribinu i gledaj utakmicu,ako je vas nece ti se nista dogoditi
MirzaBarucic
A zašto bi mu se nešto trebalo desiti? Šta, ja sad trebam lupati svakog gostujućeg navijača? Velež je za vas fašiste bio i ostao INSTITUCIJA.
antip
Vrati se u svoj kakanj bosanac i dole prosipaj svoje domoljublje...Usli ste u tudje posjede i glumite velke hrvatine. Vidjecemo dokle......
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.