6

Komentari (6)

nemozetako
Meni je zapala za oko jedna stvar. Velez napadaju navijaci klubova koji su u velikim problemima, a Velez nije. Da su oni u dobroj situaciji i tabelarno i finansijski ne bi oni komentarisli kontra Veleza. Navijaci klubova koji rade kvalitetno(nemaju finansijskih problema) ne ukljucuju se na teme nego samo navijaci Celika Zeljeznicara i Olimpika. Samo ja njihove izljeve ljubomore prema svemu sto drugi dobro rade a kod njih u klubu ne funkcionise ne smatram kao misljenje kompletnih navijaca tog kluba, nego njihovo vlastito. Drzite se avoje avlije i trusite se da na neki nacin pomognete napretku svog kluba, a ne da komentarisete druge, jer samo pokazujete da vam je Velez itekako interesantan, iako to negirate. MUSVDG
Stadion s kravama,ovcama i kozama oko njega.Istočnomostarski čobani i Podveleške seljačine.Veliki klub!?Naravno ko i i svemu u vas na jeziku i u fikcijama.Zrinjski može dovesti koga hoće iz Sarajeva ili Želje a vi slavite dolazak igrača iz Bihaća.Kad se vratite opet ćete biti dobri sezonu,dvije pa opet sunovrat.Ne možete konkurirati Tuzli koja ima puno više para od vad a jedva ostaje u ligi.O onim u vrhu kojim nikada nećete parirati osim u jednoj utakmici ne treba ni trošiti riječi.Jadnici.Financijski ćete biti uvijek dno Premijer lige BiH.
nemozetako
Kakva bola Tuzla, prvo cemo izbaciti Celik a onda na redu tuzlanski kaubojci. Na vrhu mjesta ima samo za mostarsko sarajevske gigante Sarajevo i Velez, a vi cobani iz Tuzle spadate u drugi sesir, kao i u bivsoj SFRj. Ko ne vjeruje nek pita malo starije ko je igrao u drugoj ligi zapad bivse SFRJ.
Dela
FORZA ROĐENI......JOŠ JEDAN DOKAZ DA VAS KRAJINA VOLI........Rođeni od Ključa
red devil mo
Posljednji pozdrav velikom navijacu Veleza. Prof. Grebo uvijek ces biti nas Rodjeni! R.I.P.
velez mo
SINANE DOSAO SI U VELIKI KLUB,IZ VELEZA MOZES SAMO U LIGE PETICE,SRETNO
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.