Velić: Zvijezda 09 je željna dokazivanja, ali mi želimo obradovati navijače

Čuvar mreže FK Mladost Doboj Kakanj

Velić: Zvijezda 09 je željna dokazivanja, ali mi želimo obradovati navijače

S. Mlaćo

Iako se spominjao njegovi mogući odlazak, Emil Velić će i u novoj sezoni Premijer lige nositi dres FK Mladosti Doboj Kakanj.

Velić će gotovo sigurno biti "jedinica" Dobojlija i u novoj sezoni, a za SportSport.ba je govorio o novoj sezoni PL, te duelu prvog kola protiv Zvijezde 09.

"U novu sezonu ulazimo sa promijenjenim igračkim kadrom. Vizija kluba je bila podmlađivanje ekipe, te uvođenje i afirmisanje mladih igrača. Svi novi igrači su dobro primljeni, odlično su se uklopili i odradili pripreme, tako da mislim da imamo kvalitet da ispunimo klupske ciljeve. Teško je sada govoriti u kojem dijelu tabele ćemo završiti, ali znam da ćemo ići korak po korak, odnosno utakmicu po utakmicu. Svima je cilj svakodnevno napredovanje i dokazivanje, tako da obećavamo našim navijačima da ćemo svaku utakicu dati dati maksimum. Ne sumnjam da će nas naše igre i trud na kraju dovesti do ispunjenja željenih ciljeva", kazao je Velić za SportSport.ba.

Prvi rival izabranicima Nermina Šabića je Zvijezda 09, klub koji po prvi put igra u PL.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sutra nas očekuje težak meč protiv kvalitetnog protivnika koji je željan dokazivanja. Premijerno nastupaju u Premijer ligi, no mi vjerujemo u sebe. Naporno smo radili tokom cijelih priprema, tako da se imamo ćemu nadati i sutra želimo da na najbolji mogući način otvorimo sezonu. To je pobjeda i tako ćemo obradovati naše vjerne navijače te ih pozivam da nas sutra podrže", dodao je čuvar mreže FK Mladost Doboj Kakanj Emil Velić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi