Velika kriza u timu Edisa Mulalića: Nije prvi put da vadimo kestenje iz vatre...

Upisali novi ubjedljiv poraz

Velika kriza u timu Edisa Mulalića: Nije prvi put da vadimo kestenje iz vatre...

S. Mlaćo

Ne ide, pa ne ide Edisu Mulaliću u nastavku sezone u Crnoj Gori.

Njegov Rudar u posljednjem kolu poražen je od Budućnost sa čak 4:0.

Mulalić je svjestan teške situacije.

"Budućnost je opravdala ulogu favoririta i pokazala da zaslužuje to što je lider na tabeli i što je blizu titule. Bili su bolji u svim segmentima igre, a nama ostaje da se okrenemo sljedećim utakmicama koje su važne za nas. Idemo u Radanoviće, pa nam dolazi OFK Titograd. Nije prvi put da vadimo kestenje iz vatre, tako da sam siguran da će tako biti i sada”, kazao je Mulalić.

Početak meča je kasnio zbog pomalo nevjerovatne situacije. Na tribinama se našao veći broj navijača nego što je to dozvoljeno zbog cjelokupne situacije. Neki su nakon 50 minuta morali napustiti tribine.

“Žao mi je što je publika, koja je tu došla zbog fudbala morala da napusti tribine, ali takva su pravila”, jasan je bio bh. trener.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi