Velika pobjeda Edisa Mulalića!

Rudar stigao do prve trice

Velika pobjeda Edisa Mulalića!

A. Čaušević

Veliku pobjedu ostvario je Edis Mulalić u prijestolnici Crne Gore. 

Mladi bh. stručnjak je prije nekoliko sedmica preuzeo Rudar Pljevlje koji je usljed krize u klubu imao veoma turbulentnu predsezonu.

Rudar Pljevlja je u meču trećeg kola Prve lige gostovao Titogradu te je ostvario minimalan trijumf rezultatom 0:1. Gol odluke postignut je u 85. minuti, a strijelac je bio Ćuković.

Mulaliću je ovo poslije poraza od Budućnosti i Grbalja prva pobjeda u sezoni s kojom je njegov tim izašao iz zone ispadnja.

Rudar će naredni meč igrati već za vikend kada će na svom terenu dočekati Sutjesku.

Inače, na ovom meču za goste je nastupio Branislav Ružić, iskusni golman čije je ime izuzetno poznato ljubiteljima fudbala u BiH.

Top Komentari

andi
koje ružić,ppa poznato.svašta.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi