Velika tuča fudbalera Zete i Amkara

Velika tuča fudbalera Zete i Amkara

Midhat Šljivak

Prijateljska  utakmica između crnogorskog kluba Zete iz Golubovaca i ruskog Amkara završila je velikom tučom fudbalera i članova oba kluba na petnaest minuta prije kraja susreta.

Kako javlja crnogorska Arena Rusi su tokom kompletnog susreta igrali veoma oštro, a susret je prekinut u 75. minuti nakon još jednog oštrog starta nad igračem Zete, a potom je uslijedila velika tuča među igračima i trenerima oba tima u kojoj su korištene čak i stolice.

Nekoliko igrača Amkara je završilo u bolnici sa  posjekotinama, dok niko od igrača i trenera crnogorskog tima nije zadobio povrede. Nekoliko osoba je završilo u policijskoj stanici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.