Velika tučnjava u Goraždu, igračica Sane doživjela potres mozga

Borba za Premijer ligu BiH

Velika tučnjava u Goraždu, igračica Sane doživjela potres mozga

E. Škorić
Teme:

U meču doigravanja za ulazak u Premijer ligu BiH sastale su se ekipe SFK Libero Goražde i Sana 2014, koja je slavila s 5:3.

Utakmica u Goraždu bila izuzetno "prljava", a za takvu situaciju Goraždanke krive igračice iz Sanskog Mosta uz "veliki pritisak trenera i službenog predstavnika gostujuće ekipe".

"U drugom poluvremenu naše cure su uzvratile istom mjerom tako da je u nekoliko situacija došlo do masovne tuče na terenu uz 15 žutih i 2 crvena kartona", navodi SFK Libero na svom Facebook profilu.

Međutim, iz ŽF/NK Sana 2014 iz Sanskog Mosta objavili su fotografiju svoje nogometašice Elmine koja je imala blaži potres mozga.

Sana se nakon ove pobjede plasirala u finale doigravanja za ulazak u Premijer ligu BiH, dok se Goraždanke okreću pripremama za još jednu sezonu u Prvoj ligi FBiH.

Naša ekipa je poražena u utakmici doigravanja za ulazak u Premijer ligu BiH od ekipe Sane rezultatom 3:5. Veoma smo loše...

Posted by SFK Libero Goražde on Saturday, July 25, 2020

[facebook]https://www.facebook.com/zfnksana2014/photos/a.2657611140920815/3694510943897491/?type=3&theater[/facebook]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi