Velikan spremio ponudu: Dva igrača i novac za Višću
EPA

Bh. fudbaler pravi transfer?

Velikan spremio ponudu: Dva igrača i novac za Višću

Turski velikan Fenerbahče ne odustaje od Edina Višća.

Partije koje godinama pruža u dresu Basakšehira svrstavaju Višću među najbolje igrače u Turskoj, a imuni na to nisu u Fenerbahčeu čiji čelnici ga, u gotovo svakom prijelaznom roku, pokušavaju dovesti.

Glasine oko selidbe u Fenerbahče neće izostati ni ovog ljeta, a sudeći prema pisanju turskih medija, ovaj klub već je pripremio ponudu za Basakšehir.

"Višćina želja da ide u Fenerbahče dovela je do novih pregovora. Za njega su Basakšehiru ponuđeni Alper Potuk i Tolgay Arslan, a uz to bi klubu pripalo i određeno obeštećenje", piše, između ostalog, tamošnji Fotomac.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Našem fudbaleru ugovor važi do ljeta sljedeće godine i ovo ljeto je, ukoliko ne potpiše novi, možda i posljednja šansa da Basakšehir pristojno zaradi na njemu.

Višća je u Basakšehiru još od 2011. godine kada je stigao iz Željezničaru. U međuvremenu se zlatnim slovima upisao u klupsku historiju odigravši čak 339 utakmica, a pritom je postigao 95 golova i tome dodao 97 asistencija.

Top Komentari

Malilav22
Višca što se tice Kvaliteta mogao bi daleko kvalitetnijem ligi i klubu igrat
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi