Velike promjene: TOP 10 najplaćenijih igrača na svijetu

Bale novim ugovorom dobro napredovao

Velike promjene: TOP 10 najplaćenijih igrača na svijetu

E. Čaušević

Fudbaler Real Madrida, Gareth Bale, jučer je potpisao novi ugovor sa kraljevskim klubom, te će na Santiago Bernabeu ostati do ljeta 2022. godine.

Velšanin je u nekoliko navrata govorio da nije sretan u Madridu, te da bi se volio vratiti u Englesku. Ipak, u posljednje vrijeme postalo je jasno da se Bale konačno uklopio u život u Madridu, a sada je došao i novi ugovor.

Bale će u Madridu ostati do ljeta 2022. godine. Naravno, njegova plata postala znatno veća, te je Bale napredovo na listi deset najplaćenijih igrača. Donosimo vam listu najplaćenijih igrača koja će vas sigurno iznenaditi kada viditi ko se sve nalazi na njoj.

1/11 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi