Velike promjene u Real Madridu?

Perez odlazi s mjesta predsjednika

Velike promjene u Real Madridu?

Midhat Šljivak

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez na kraju ove sezone će napustiti funkciju prvog čovjeka kluba.

Kako tvrdi španski El Confidencial, Perez će u ljeto ove godine organizovati predsjedničke izbore, ali on se neće naći među kandidatima.

Na ovakvu odluku se predsjednik Kraljeva odlučio iz jednog razloga. Izgubio je naklonost navijača i nema namjeru da nastavi s radom na Santiago Bernabeu.

Tijekom meča s gradskim rivalom Atleticom, u kojem je Real poražen s 1:0, s tribina su se mogli čuti povici 'Florentino odlazi', što je na kraju i nagnalo Pereza na ovakvu odluku.

Ipak, čeka se još uvijek službena potvrda od strane samog predsjednika kluba, ali izvjesno je da će Real na ljeto dobiti novog vođu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Njegov odlazak će vjerovatno donijeti i velike promjene unutar tima, a nedavno je i trener Zinedine Zidane najavio odlazak s klupe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi