Velike promjene u timu Reala za vikend

Kraljevi se moraju uozbiljiti

Velike promjene u timu Reala za vikend

Edmir Škorić

Real Madrid je spašavao na Santiago Bernabeu bod protiv Las Palmasa u prošlom kolu i to je zabrinjavajuće za trenera Zinedinea Zidanea.

Real je imao sjajnu prednost nad Barcom i činilo se da će nakon šest godina biti prvak Španije, no uslijedila je kriza, a vrhunac su posljednje dvije utakmice.

Kraljevi su protiv Villarreala gubili 2:0, pa su jedva uspjeli da pobijede 3:2, da bi u zadnjem meču protiv Las Palmasa od 1:3 došli do 3:3 zahvaljujući pogocima Cristiana Ronalda u završnici meča. Uz to, sjetimo se da je malo ranije izgubio od Valencije na Mestalli.

Real više nije lider, iako ima utakmicu manje i dočekuje u aprilu Barcu, borba za titulu je tek počela.

Bit će promjena u timu za vikend na gostovanju kod 'malog' Eibara. U tim se vraćaju Pepe, Casemiro, Modrić, Benzema i Vasquez, a nakon ovog dueal Real očekuje revanš protiv Napolija u osmini finala Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U posljednje vrijeme puno se piše o lošem odnosu u svlačionici Reala, Zidane ima pune ruke posla i morat će krenuti s promjenama da ne bude kasno.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije