Veliki derbi na Koševu, ipak, u subotu

Promijenjen termin

Veliki derbi na Koševu, ipak, u subotu

E. Čaušević

Za vikend počinje nova sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine, a derbi prvog kola igraju Sarajevo i Zrinjski.

Sarajevo će na Koševu ugostiti aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine što je s pravom derbi prvog kola nove sezone Premijer lige BiH. Iako su iz bordo kluba prvobitno najavili da će se utakmica igrati u nedjelju od 20 sati došlo je do promjene termina.

Klub s Koševa je na svojoj zvaničnoj stranici danas objavio da će se meč Sarajeva i Zrinjskog odigrati ipak u subotu od 20 sati, te da je tako odlučila Takmičarska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. 

Informacije o cijenama pojedinačnih ulaznica, kao i o prodajnim lokacijama bit će poznate u narednim danima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti