Veliki gest Darka Vojvodića: Navijači Slobode će ovo sigurno da cijene

Spašava Slobodu

Veliki gest Darka Vojvodića: Navijači Slobode će ovo sigurno da cijene

E. Škorić

Darko Vojvodić odlučio je da pomogne FK Sloboda.

Sloboda prolazi izuzetno težak period, prije svega zbog financijskih problema i činjenice da igrači odbijaju trenirati jer im nije isplaćen novac. I dok Uprava pokušava da iznađe rješenje, a trener Mile Lazarević u pitanje dovodi i odigravanje sutrašnjeg meča sa Borcem, pokrenuta je akcija za pomoć klubu.

Akciji spašavanja Slobode s kupovinom dvije ili više ulaznica odazvali su se mnogi.

Pozivaju se bivši igrači, treneri, uprave, brojni navijači ili simpatizeri da pomognu Slobodi, a u akcoiju se odlučio uključiti i Darko Vojvodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nekadašnji igrač i trener Tuzlaka spreman je da uplati novac za 50 ulaznica i na ovaj način će itekako da pomogne Slobodi, a ujedno će ponovo zadužiti navijače Slobode, iako je to već učinio kroz periode dok je nosio crno-crveni dres, ali i sjedio na klupi tušanjskog premijerligaša.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fino alla Fine
ugasit je ionako ništa od nje
14 3
tuzla1919
Azmir nam je bio seljak. Sjecam se kad smo bili pred raspadom i igrali Prvu ligu. Prazan Tusanj, rezultati nikakvi. Zasluge nakon toga pripadaju Azmiru, za reflektore i pun stadion i pun sjever. Htjeli mi to priznati ili ne.
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi