Veliki gest zvijezde Redsa pred finale Lige prvaka: "Plakao sam kada sam vidio poruku"

Pomogao porodici da ide u Kijev

Veliki gest zvijezde Redsa pred finale Lige prvaka: "Plakao sam kada sam vidio poruku"

Edmir Škorić

Alex Oxlade-Chamberlain je neko ko misli i na druge, a ne samo ba sebe. Uz to što je dobar igrač, veliki je čovjek, a pokazao je to i protiv Brightona.

Joe Jaggar je navijač Liverpoola koji je želio da ide u Kijev na finale Lige prvaka protiv Real Madrida s četverogodišnjim sinom

Otac nije znao kako sinu reći da će tako bitnu utakmicu morati gledati putem TV-a jer su izgubili četiri kupljene ulaznice. Kada je to Oxlade-Chamberlain čuo, brže-bolje je reagovao i nabavio ulaznice za Joea i njegovog sina.

Četverogodišnji sin je upravo od Chamberlaina prije nekoliko sedmica dobio dres nakon pobjede nad Manchester Cityjem u četvrtfinalu Lige prvaka na Etihadu. Tada je bivši igrač Arsenala otrčao do Joea koji je na ramenima držao sina, pa je dječaku uručio dres.

"To je nevjerovatna gesta, ne možemo mu to zaboraviti", rekao je Joe za Liverpool Echo.

"Počeo sam plakati kada sam dobio poruku od Alexa. Nisam mogao vjerovati. Ranije smo rezervisali letove, ali nakon što smo sve karte pogubili, bio sam šokiran. Srećom, ima neko ko želi pomoći drugom. Inače, Bobbi je lud za Liverpoolom i gledao je utakmice protiv Porta, Cityja i Rome", dodao je navijač Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi