Veliki jubilej večeras za Mbappea

Upisat će 100. utakmicu za PSG

Veliki jubilej večeras za Mbappea

Francuski napadač Kylian Mbappe upisat će večeras veliki jubilej u dresu PSG-a.

On je u ovaj tim došao na ljeto 2017. godine iz Monaca i do sada je upisao 99 nastupa.

Večeras će, dakle, odigrati jubilarni 100. meč u dresu popularnih Svetaca i to na vrlo teškom gostovanju. Njegov tim večeras u okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona igra na Santiago Bernabeu protiv Real Madrid.

Kraljevski klub se svakako nada kako Mbappe neće biti posebno raspoložen radi činjenice što večras obilježava ovaj jubilej jer ako bude onda će ga sigurno biti vrlo teško zaustaviti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U dosadašnjih 99 utakmica za PSG postigao je nevjerovatnih 69 golova uz 36 upisanih asistencija. Podsjetimo, radi se o igraču koji još uvijek ima samo 20 godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije