Veliki preokret Genclerbirligija, Zecu 67 minuta

Turska Super liga

Veliki preokret Genclerbirligija, Zecu 67 minuta

Nevjerovatnim preokretom Genclerbirligi našeg Ermina Zeca došao je do novih bodova na meču protiv Trabzonspora u 11. Kolu Super lige Turske. 

Gosti su nakon 34 minuta igre imali prednost od dva pogotka i ništa u tim momentima nije dalo naslutiti da će se na kraju radovati domaći fudbaleri. Prednost gostima donijeli su Paolo i Colman iz penala, dok je u posljednjem minutu prvog poluvremena rezultat smanjio Stancu.

U nastavku domaći igrači ubacuju u brzinu više pa preko Calika prvo dolaze do izjednačenja, a preko Durmaza i do prednosti te na kraju trijumfa i novih bodova.

Ermin Zec u timu Genclerbirligija igrao je do 67. minuta kada je zamijenjen. Gosti su meč završili sa deset igrača pošto je u sudijskoj nadoknadi direktan crveni karton zaradio Bosingwa.

Genclerbirligi je trenutno dvanaesti sa trinaest bodova, dok je Trabzonspor sedmoplasirani sa pet bodova više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.