Veliki preokret: Gerrard ide u 3. ligu?

BBC javlja

Veliki preokret: Gerrard ide u 3. ligu?

Iako se prije dva dana pojavila vijest da će Steven Gerrard karijeru nastaviti u Celticu ili Newcastleu, čini se da je došlo do velikog preokreta.

Britanski BBC javlja da se legendarni Gerrard ozbiljno povezuje sa engleskim trećeligašem MK Donsom u kojem bi mogao započeti svoju trenersku karijeru.

Gerrard se u decembru vraća na Otok, a još uvijek nije odlučio hoće li nastaviti igrati fudbal ili se posvetiti trenerskom poslu. Po svemu sudeći, odlučit će se za ovo drugo.

Kako se navodi, Steven Gerrard bi na klupi MK Donsa trebao zamijeniti Karla Robinsona, a imao bi težak posao u League One gdje ovaj klub zauzima tek 21. mjesto u konkurenciji 24 tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi