Veliki problemi za Baždarevića pred sutrašnji meč

Edin Višća obnovio povredu zgloba

Veliki problemi za Baždarevića pred sutrašnji meč

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Atini odradila posljednji trening pred sutrašnji meč protiv Grčke.

Naši reprezentativci trenirali su večeras na Karaiskakis stadionu na kojem se sutra igra meč grupne faze kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Na treningu u Pireju vladala je odlična atmosfera, ali pred sami kraj stigle su loše vijesti za Baždarevića.

Naime, Edin Višća je na večerašnjem treningu obnovio povredu zgloba, te on neće biti na raspolaganju selektoru BiH za sutrašnji meč protiv Grčke. Višća je upisao nastupe u dosadašnja tri meča kvalifikacija, ali će propustiti duel s Grčkom.

Podsjećamo, meč 4. kola grupne faze kvalifikacija za SP između Grčke i Bosne i Hercegovine igra se sutra od 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi