Veliki problemi za Dalića pred utakmicu stoljeća za Hrvatsku

Rebić neće igrati?

Veliki problemi za Dalića pred utakmicu stoljeća za Hrvatsku

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske večeras igra polufinale Svjetskog prvenstva protiv Engleske.

Sigurno da je za hrvatsku selekciju ovo najvažnija utakmica još od Mundijala 1998. godine, te da imaju odličnu šansu da se nađu u finalu. Ipak, selektor Vatrenih, Zlatko Dalić, našao se u problemima pred večerašnju utakmicu.

Prvo je Dalić saznao veoma dobre vijesti jer će Šime Vrsaljko gotovo sigurno zaigrati od prve minute, no sada selektora Hrvatske brine povreda Ante Rebića. Ovaj fudbaler je odigrao svaki meč na SP-u i bio je jedan od najvažnijih igrača ove ekipe.

Međutim, hrvatski mediji prenose da Rebić ima problema s povredom, te da je upitno da li će moći igrati večeras. Ukoliko Dalić ne bude mogao računati na njega onda se očekuje da će od prve minute zaigrati Andrej Kramarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi