Veliki problemi za Sarajevo pred gostovanje u Bijeljini

Bordo tim desetkovan protiv Radnika

Veliki problemi za Sarajevo pred gostovanje u Bijeljini

Midhat Šljivak

Veliki problemi zadesili su prvaka Bosne i Hercegovine FK Sarajevo pred meč protiv Radnika u Bijeljini.

Trener bordo tima Almir Hurtić pred teško gostovanje ne može računati na veliki broj fudbalera, te je FK Sarajevo put Semberije krenulo znatno desetkovano.

Zbog povreda Hurtić ne može računati na Almira Bekića, Mehmeda Alispahića i Hramonyja Ikandea, dok će zbog kartona meč s Radnikom propustiti i Tomislav Barbarić.

Mjesta u autobusu za Bijeljinu nije bilo ni za Milana Stepanova. Srbijanski defanzivac je prema neslužbenim informacijama suspendovan od strane kluba, te on neće igrati u sutrašnjem duelu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, bez nastupa će ostati i mladi Herić, koji se nalazi na pripremama juniorske reprezentacije.

Bordo tim će tako u jako važnom susretu biti bez velikog broja jako bitnih fudbalera.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.