Veliki skandal potresa Hajduk zbog prijetnji smrću

Nemirno na Poljudu

Veliki skandal potresa Hajduk zbog prijetnji smrću

E. Škorić

Predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu prijećeno je smrću od strane Ivana Vojkovića, oca Hajdukovog igrača Frane.

Prvi čovjek Splićana prijavio je jutros policiji prijetnje smrću. Njemu je prijetio otac nogometaša Hajduka Frane Vojkovića.

"Zaprimili smo jutros oko 10 sati dojavu kako je u prostorijama nogometnog kluba na području Splita verbalno napadnut 34 - godišnjak. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad osobom koju dovodimo u vezu s ovim događajem, i koja je dovedena u policiju na obavijesni razgovor. Prema dosadašnjim saznanjima bio je to verbalni napad, a više o svemu znat ćemo nakon obavljenog razgovora", priopćila nam je Antonela Lolić iz splitske policije, piše 24sata.hr.

"HNK Hajduk osuđuje svaki oblik nasilja, a istovremeno neće dopustiti niti jedan oblik pritiska prema stručnom stožeru prve i druge momčadi, trenerima svih selekcija Akademije Kluba te općenito djelatnicima ili Upravi Kluba", između ostalog je objavljeno u saopćenju Hajduka.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi