Veliki talenat odbio Bayern i Manchester United zbog Borussije
Foto - Instagram

Tim iz Dortmunda je veoma privlačan za mlade igrače

Veliki talenat odbio Bayern i Manchester United zbog Borussije

Midhat Šljivak

Ljubitelji fudbala sasvim sigurno su već dobro upoznati s imenom Jude Bellingham.

Ovaj 16-godišnji engleski veznjak dobio je šansu ove sezone u dresu Birminghama i igra zaista odlično u Championshipu. Naravno, svojim igrama je privukao evropske velikane i za njega vlada ogroman interes.

Ipak, bitku za njegov potpis dobila je po svemu sudeći Borussia iz Dortmunda. Bild tvrdi kako je mladi veznjak odbio ponude minhenskog Bayerna i Manchester Uniteda, te je donio odluku da obuče dres tima iz Dortmunda.

Tako će Borussia u svojim redovima od naredne sezone imati još jednog veoma talentovanog fudbalera i nema dileme da će ga u budućnosti itekako dobro i prodati. Oni će s druge strane za njegove usluge izdvojiti oko 30 miliona eura

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bellingham je ove sezone odigrao 32 utakmice u Championshipu i ostvario je učinak od četiri gola i tri asistencije.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi