Veliki transfer za Nolita nakon Eura?

Želi ga engleski velikan

Veliki transfer za Nolita nakon Eura?

Španski fudbaler iz redova Celte iz Viga, Nolito, mogao bi ovog ljeta promijeniti sredinu.

Nolito iza sebe ima još jednu sjajnu sezonu u Celti, a na Evropskom prvenstvu pruža odlične partije u dresu reprezentacije Španije.

Sve to bi mu ovog ljeta moglo donijeti veliki transfer i to u ekipu Manchester Cityja koja se interesuje za njegove usluge.

Kako prenose engleski mediji, dogovora između igrača i kluba još uvijek nema, ali se smatra da će čelnici Cityja ozbiljne pregovore sa agentom ovog fudbalera početi nakon Eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nolito je protekle sezone odigrao 29 mečeva u Primeri te je postigao 12 golova, dok je za reprezentaciju na ovogodišnjem Euru mrežu protivnika tresao jednom, a pored toga ima i jednu asistenciju.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi