Veliko pojačanje za OFK Gradina: Potpisao Senedin Oštraković
Foto: EPA

Nekada branio za Sarajevo, Velež...

Veliko pojačanje za OFK Gradina: Potpisao Senedin Oštraković · Zvanično

Gradina iz Srebrenika koja se danas takmiči u 2. ligi FBiH (Sjever) angažovala je još jedno pojačanje iz premijerligaškog društva.

Redove ovog nekadašnjeg premijerligaša ove zime su pojačali Muminović, Ordagić i Škahić, a s klubom iz Srebrenika saradnju je sada dogovorio i 31-godišnji golman Senedin Oštraković.

Oštraković je ujedno i rođen u Srebreniku, u svojoj karijeri je upisao više od stotinu nastupa u najvišem rangu bh. nogometa, a nakon što se razišao s Tuzla Cityjem odlučio je prihvatiti ponudu Gradine.

"Dobrodošao kući, Senedine!", saopštili su iz Gradine.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Podsjetimo, Oštraković je u dosadašnjoj karijeri pored Tuzla Cityja nastupao još za Slobodu, Velež, Radnik, Borac, Olimpik, Zvijezdu, Orašje, Sarajevo, kazahstanski Taraz...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi