Veliko pojačanje Željezničara u 5. ligi Njemačke

Potpisan dvogodišnji ugovor

Veliko pojačanje Željezničara u 5. ligi Njemačke

Nakon sporazumnog raskida sa Željezničarom, Denis Pozder vratio se u Njemačku. 

Novi klub u Pozderovoj fudbalskoj karijeri je njemački petoligaš po imenu KFC Uerdingen s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2018. godine, a u ovom klubu je već imao priliku igrati kao junior.

Pozder, koji je u FK Željezničar najavljen kao pojačanje, prošlog mjeseca je raskinuo ugovor sa najtrofejnijim bh. klubom nakon što je trener Petrović donio odluku da neće računati na njegove usluge. Za raskid ugovora je Pozderu, prema ranijem pisanju SportSport.ba, isplaćeno 18.000 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U svojoj karijeri Pozder je pored FK Željezničar još igrao za Wegberg-Beeck, Den Bosch, Eintracht Trier, Velbert, Vaslui, Alemaniu Aachen, Duisburg (II) i Metz (U19). Bio je i omladinski reprezentativac BiH. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi