Velimir Stojnić novi šef struke Krupe, traži se i krilni napadač

Naslijedio Marića

Velimir Stojnić novi šef struke Krupe, traži se i krilni napadač

A. Beganović

Nekadašnji selektor kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Velimir Stojnić, novi je šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Krupa.

Nakon što sezonu nisu otvorili prema očekivanjima, čelnici Krupe dogvorili su sporazumni raskid saradnje sa Zoranom Marićem.

Potraga za novim trenerom nije dugo trajala, a kako su za SportSport.ba potvrdili iz Krupe, nekadašnji selektor kadetske reprezentacije BiH novi je fef struke.

Stojnić je u dosadašnjoj karijeri, osim kadetske selekcije BiH, vodio Borac, Rudar Prijedor i Kozaru, a posljednje tri godine je radio kao šef omladinskog pogona Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, nakon poraza od Slobode u Krupu su stigla i igračka pojačanja. Naime, redove ovog premijerligaša pojačali su Svraka i Simonović, a kako neslužbeno saznajemo u klubu su i u potrazi za krilnim napadačem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi