Velkoski ipak ne ide u Incheon United

Propali pregovori

Velkoski ipak ne ide u Incheon United

Adnan Beganović

Makedonski reprezentativac Krste Velkoski najvjerovatnije neće pojačati redove korejskog Incheona Uniteda.

Iza makedonskog reprezentativca je dosta dobra godina u FK Sarajevo, a njegove dobre partije nisu ostale nezapažene.

Za Velkoskog interes je pokazivao veliki broj klubova, pogotovo iz Azije, a na adresu Sarajeva stigla je i službena ponuda od korejskog Incheona.

Prije par dana činilo se da je transfer završen, pošto su ponuđenim bili zadovoljni i Sarajevo, ali i sam nogometaš.

Međutim, došlo je do određenih problema, odnosno iz Sarajeva su korejskom klubu dali rok do petka da potpišu ono što je dogovoreno, ali iz Incheona to nisu uradili. Kako smo uspjeli saznati, istina nezvanično, iz Incheona su u Sarajevu odgovorili da zbog financijskih razloga nisu u mogućnosti da realizuju ranije postignut dogovor i da se nadaju da će doći u priliku da uskoro obnove pregovore.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako od izglednog transfera makedonskog reprezentativca u Incheon najvjerovatnije neće biti ništa, ali prema našim informacijama, Velkoski i Sarajevo na svom stolu imaju još neke ponude, te će se u narednim danima znati sudbina sjajnog napadača.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi