Velkoski na raspolaganju Janjošu za 2. pretkolo

Ako Sarajevo prođe dalje

Velkoski na raspolaganju Janjošu za 2. pretkolo

Makedonski internacionalac, Krste Velkoski, sredinom prošle sedmice stigao je nazad u FK Sarajevo. 

Za bh. klub Velkoski je prethodno igrao u periodu od 2014. do 2016. sa dosta uspjeha, postigavši pritom 35 golova uz 21 asistenciju, tako da ne čudi što se navijači raduju njegovom povratku na Koševo. 

Kako su nam potvrdili danas iz koševskog premijerligaša, Velkoski je stekao pravo nastupa za Sarajevo, te će konkurisati za sastav u narednoj, drugoj rundi kvalifikacija za UEFA Evropsku ligu, gdje Sarajevo očekuje Apollon, u slučaju da tim Mehmeda Janjoša večeras eliminiše moldavsku Zariju.

Ovaj svojevrsni uspjeh administracije Sarajeva je još veći, ako se uzme u obzir da je Velskoki 28. juna potpisao ugovor, te da je poptrebna papirologija za registraciju bila na dva kontinentna, obzirom da je Velkoski u posljednjoj polusezoni nastupao na Tajlandu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno da je stručni štab Sarajeva, predvođen Mehmedom Janjošem, očekuje izuzetno kvalitetno pojačanje za Apollon, a naravno, prije toga, potrebna je pobjeda večeras, u koju svi u Bordo taboru vjeruju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije