Velkoski: Ne 'ganjam' golove, bitne su mi pobjede

Fudbaler Sarajeva

Velkoski: Ne 'ganjam' golove, bitne su mi pobjede

Ofanzivni fudbaler Sarajeva Krste Velkoski se ovog ljeta vratio na Koševo, a u bordo dresu je u Premijer ligi postigao tri gola u novoj sezoni.

Velkoski će sa svojim saigračima ove srijede imati ispit i u prvom kolu Kupa BiH i to protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja.

"Očekuje nas zgusnut raspored. Sada igramo protiv Mladosti u Kupu, što će biti teška utakmica jer znamo o kakvom se protivniku radi. Spremni smo, nadamo se nastavku niza i prolasku u drugo kolo", rekao je Velkoski, te nastavio:

"Odigrali smo dvije fantastične utakmice, vezali dvije pobjede i sad ćemo nastaviti u tom ritmu. Nadam se da ćemo u narednom periodu ostvariti što više pobjeda. Ova utakmica dolazi u dobrom trenutku za nas".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Na početku prvenstva nisam bio u nekoj zavidnoj formi, ali polako se dižem kao i cijela ekipa. Znači mi što sam postigao dva gola na posljednje dvije utakmice, to se od mene i očekuje, ali ne 'ganjam' previše golove. Najbitnije mi je da Sarajevo igra dobro i da osvaja bodove", zaključio je Makedonac u dresu Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi