Kup izgubljen za bordo tim

Velkoski: Okrećemo se prvenstvu

Krste Velkoski jedini je strijelac u današnjem meču Borca i Sarajeva na Gradskom stadionu.

Golom Velkoskog je Sarajevo slavilo u Banjoj Luci, ali je taj gol bio nedovoljan za prolaz u polufinale bh. Kupa.

“Nažalost, ispali smo iz Kupa. Sami smo krivi. Imali smo dosta šansi, ali jedan zabijeni gol nije dovoljan. Sada se okrećemo prvenstvu”, kazao je Velkoski, dodavši:

“Ciljevi Sarajeva se znaju od početka, ali jedan nažalost nismo uspjeli da ostvarimo. No, to je život, to je fudbal. Pokušat ćemo da popravimo dojam već u sljedećem susretu”.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

“Ostaje nam prvenstvo. Moramo se fokusirati na to takmičenje i da pokušamo dostići zaostatak od dva boda”, dodao je Makedonac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.