FK Sarajevo saznao protivnika u trećem pretkolu Evropske lige

Održano izvlačenje parova

FK Sarajevo saznao protivnika u trećem pretkolu Evropske lige

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva nisu se uspjeli plasirati u drugo pretkolo Lige prvaka, ali će takmičenje u Evropi nastaviti u trećem pretkolu Evropske lige.

Bodro klub je poražen u prvom pretkolu Lige prvaka od Celtica, ali su na prošlom žrijebu izvučeni kao sretan par koji će tako preskočiti drugo pretkolo Evropske lige i odmah igrati u trećem.

Danas je održan žrijeb u Nyonu parova trećeg pretkola Evropske lige, a Sarajevo je saznalo svog protivnika. Bordo klub će tako u trećem pretkolu ovog takmičenja igrati protiv poraženog iz duela BATE Borisov - Rosenborg.

Prva utakmica se igra 8. avgusta, dok je revanš na rasporedu sedam dana kasnije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Ovi koji tvrde da je Bate, odnosno Rosenborg lagan, premostiv protivnik, veze o fudbalu nemaju.
0 25
Sa1946
Ma realno može se Sarajevo nositi sa oba
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi