Verbalni obračun nakon meča zapečatio je sudbinu Mesuta Ozila u reprezentaciji?
Odigrao je posljednji meč u dresu Elfa? (Foto: EPA)

Sukob sa navijačima

Verbalni obračun nakon meča zapečatio je sudbinu Mesuta Ozila u reprezentaciji?

Midhat Šljivak

Mesut Ozil proglašen je jedim od glavnih krivaca za ispadanje reprezentacije Njemačke sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Veznjak Arsenala već dugo vremena igra zaista katastrofalno, a navijači Elfa su uvjereni da nema više nikakve želje za nastupom u nacionalnom dresu.

Nakon poraza od Južne Koreje (0:2) i ispadanja sa Mundijala, pojedinci su Ozilu odlučili reći sve u lice. Prilikom izlaska sa terena počeli su ga vrijeđati, na što im je on i uzvratio.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Došlo je do verbalnog obračuna, a osiguranje i stručni štab njemačke reprezentacije su nervoznog fudbalera odveli u svlačionice.

Jučerašnji meč bi za Ozila mogao biti i posljednji u dresu reprezentacije jer ga navijači odavno ne žele videti u ovom dresu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi