Vermaelen ide tamo gdje niko nije očekivao

Bešiktaš želi Belgijanca

Vermaelen ide tamo gdje niko nije očekivao

Endin Čaušević

Odbrambeni fudbaler Barcelone, Thomas Vermaelen, na kraju ove sezone najvjerovatnije će napustiti Camp Nou.

Belgijanac je u Barcelonu stigao u ljeto 2014. godine iz Arsenala za skoro 20 miliona eura, ali je propustio skoro cijelu prošlu sezonu zbog povrede.

Vermaelen će na kraju ove sezone najvjerovatnije napustiti katalonsku ekipu, a španski mediji špekulišu da bi karijeru mogao nastaviti u Turskoj.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, interes za ovog odbrambenog igrača pokazao je Bešiktaš koji naredne sezone želi napraviti tim koji će parirati najjačim evropskim ekipama. Čelnici turske ekipe već su stupili u kontakt sa agentom Vermaelena, te se očekuje da dogovor uskoro bude ozvaničen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi