Vermaelen se vraća u Premiership?

Želi ga Crystal Palace

Vermaelen se vraća u Premiership?

Belgijski fudbaler Thomas Vermaelen nalazi se u problemima pred početak nove sezone.

Fudbaler Barcelone bio je prošle sezone na posudbi u Romi, ali zbog silnih problema sa povredom nije uspio skupiti mnogo nastupa, pa svakako možemo reći da je imao veoma lošu sezonu. 

Vučica ga je vratila Kataloncima ovog ljeta, a čelnici Barce ne znaju šta će s njim. Ipak, kako prenosi The Mirror, Belgijanac bi se mogao vratiti u Premiership jer je za njegove usluge zainteresovana ekipa Crystal Palacea na čijoj klupi sjedi Frank De Boer. 

Izvori bliski belgijskom defanzivcu kažu da bi se on rado vratio u Premiership, a posebno u London, odakle je ekipa Crystal Palacea, pa ovaj transfer uopšte nije nemoguć.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Vermaelen je prošle sezone odigrao samo devet mečeva za Romu u Seriji A, a ukupno 12 u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti