Vermaelen: U drugom poluvremenu smo bili puno bolji

Arsenal rutinski protiv Olympiakosa

Vermaelen: U drugom poluvremenu smo bili puno bolji

Edmir Škorić

Arsenal je nakon drugog kola Lige prvaka po skupinama ostao stoprocentan. Topnici su na Emiratesu s 3:1 savladali Olympiakos.

Arsenal je preko Gervinha poveo u 42. minuti, ali je grčka momčad na isteku sudačke nadoknade prvog djela poravnala preko Mitrogloua. U nastavku puno bolja igra domaćih, a Podolski i Ramsey okrunili su to pogocima za sigurnu pobjedu.

 

"Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje od prvog. U prvom smo bili neuredni i izgubili smo puno lopti, stvarno nismo bili dobri", kazao je branič Thoma Vermaelen, uz dodatak:

 

"Najvažnije je da pobijediti domaće utakmice u Ligi prvaka, slavili smo jednu gostujuću pobjedu i nadam se da možemo nastaviti skupljati bodove."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

Izabranici Arsenea Wengera su u prvo kolu slavili s 2:1 kod Montpelliera i sada imaju šest bodova u skupini B, dok Schalke ima četiri, Montpellier jedan, Olympiakos je bez bodova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.