Veroljub Salatić na meti Young Boysa

Potencijalni Zmaj

Veroljub Salatić na meti Young Boysa

Fudbaler koji se u posljednje vrijeme dovodi  u vezu sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, Veroljub Salatić iz Grasshoppersa velika je želja trenera Young Boysa Ulija Fortea.

Salatić koji je nedavno proglašen najboljim veznim igračem švicarske lige trenutno je van stroja zbog povrede koljena, a trener Yong Boysa izjavio je da posao ne zavisi isključivo od volje njega i njegovog kluba.

"Mi ćemo pokušati da ga angažujemo, ali nije sve do nas. Salatić ima dugoročni ugovor sa Grasshoppersom," kazao je Forte.

Svojevremeno je iz Grasshoppersa u Young Boys prešao Senad Lulić, koji je kasnije dobrim igrama u klubu iz Berna izborio poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.