Veroljub Salatić propušta gradski derbi na početku sezone?

Zbog crvenog kartona u prijateljskom meču

Veroljub Salatić propušta gradski derbi na početku sezone?

U posljednjoj utakmici pred početak sezone Grasshoppers Zurich, čije boje brane Sanel Jahić i Veroljub Salatić, poražen je od moskovskog Spartaka sa 2:0.

Ekipa Michaela Skibbea će tako porazom u posljednjoj provjeri pred početak švicarske Super lige ući u novu sezone. Na početku iste izabranike ovog njemačkog stručnjaka očekuje gradski derbi sa Zurichom.

Problem bi mogao biti u činjenici da bi sami početka šampionata, zbog crvenog kartona kojeg je zaradio u 28. minuti utakmice sa ruskim klubom, mogao propustiti kapiten tima Veroljub Salatić.

Naime, iako se radilo o kontrolnom susretu zbog uvredljivih riječi upućenih na račun sudije kapiten Skakavaca bi vrlo lako mogao zaraditi suspenziju od jedne utakmice, što bi značilo da propušta gradski derbi u prvom kolu.

Na kraju vrijedi istaći da je Sanel Jahić u meču sa Spartakom odigrao cijelo drugo poluvrijeme

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.