Verratti: Ako ikada napustim PSG, znam gdje ću
FOTO: EPA

Uživa u Parizu

Verratti: Ako ikada napustim PSG, znam gdje ću

Italijanski reprezentativac Marco Verratti tvrdi da će se vratiti u Seriju A nakon epizode u PSG-u. 

Verratti je u PSG stigao 2012. godine iz Pescare i sa svojim timom je osvojio četiri uzastopne titule prvaka Francuske, a ako u budućnosti odluči promijeniti sredinu, vratit će se u Italiju. 

"Dobro mi je u Parizu i želim ovdje ostati što je duže moguće. Ako jednog dana odlučim da napustim PSG vratit ću se u Italiju, ali trenutno ne razmišljam o tome. Fokusiran sam samo na PSG", izjavio je Verratti. 

Također prokomentarisao je u transfer Balotellija u Nicu. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Sretan sam što je Balotelli došao u Francusku. Nica je definitivno pravo mjesto za njega, da ponovo pokrene svoju karijeru", zaključio je Italijan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi