Verratti: Barcelona? Zadovoljan sam u Parizu

Italijan o transferu

Verratti: Barcelona? Zadovoljan sam u Parizu

Marco Verratti i dalje ne daje konkretan odgovor kada je u pitanju Barcelona.

Italijanski fudbaler se već dugo nalazi na listi želja katalonske momčadi, međutim koliko god Barcelona nudila za njegove usluge, stav Paris Saint-Germaina je jasan - Verratti nije na prodaju.

Ipak, pojedini mediji se nadaju da bi Parižani mogli popustiti na ljeto, pa je Verratti ponovo priupitan o eventualnom transferu.

"Barcelona? Ne znam, zadovoljan sam u Parizu. Vjerujem u ovaj projekt i nadam se da ću dugo ostati ovdje. Možda me i Paris Saint-Germain proda, ali to ćemo još vidjeti", rekao je Verratti u razgovoru za Premium Sport.

Prokomentarisao je i poraz njegove momčadi od Real Madrida u Ligi prvaka.

“Kada igrate protiv velike momčadi, morate biti efikasni. Imamo još uvijek dobru priliku i trebamo imati samopouzdanja na svom terenu. Igrali smo već dva puta protiv momčadi koje su vraćale rezultatski minu protiv nas pa mislim da i mi isto to možemo. Razočarani smo, ali tek nam predstoji uzvratna utakmica”, zaključio je Veratti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi